sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Brrra

Astazi am ridicat de la posta Manualul de limba sanscrita in trei volume si Dictionarul de verbe sanscrit-roman ale Amita Bhose aparute la ed. Cununi de Stele in doomiiunspe.
Ce incantat sunt, imi voi reaminti curand limba mea naturala de zeu :D
Ce noroc pe mine sa pot gasi in limba romana aceasta lucrare, imi era dificil sa invat sanscrita prin intermediul vastelor mele cunostinte de limba engleza.
Ce carti frumoase, excelent alcatuite in coperti albe, elegante, fiecare cu o frumoasa si inspiranta iantra, sunt cele trei volume ale Manualului.
Am platit pentru ele nouasdoi de lei cu taxe postale, o nimica toata la valoarea tehnologiei pe care o cuprind.
Sanscrita e limba divina, limba Autocreatului si Eternului Brahma, limba Vedelor, Upanisadelor samd, ce sa cauti in ceruri fara sa stii o boaba?
Ahaha, insusi marele Eminescu a studiat si chiar inceput traducerea unei gramatici a limbii sanscrite, despre care se crede si cred si io ca este limba originala, primordiala, eterna.
Autoarea, lector la Universitatea Bucuresti si inalta serenissima personalitate culturala, atat a culturii romane cat si a culturii indiene, a compus Manualul si Dictionarul in anii dinainte de optzecisinoua si le-a finalizat pana inainte de decesul din anul omienouasutenouazecisidoi.
A tradus din Tagore in limba romana, iar in bengaleza l-a tradus printre altii si pe Eminescu, facandu-l astfel cunoscut Indiei.
Cele mai importante circuite neurosemantice sunt in sanscrita, de-aceea orice umanist care se respecta si se vrea pururi luminat de soarele etern al intelepciunii divine este dator fata de el insusi precum si fata de semeni, Ceruri si Creator sa cunoasca limba divina.






Pe cand eram la masteratul de Stiinte Penale recapitulam la Drept Penal Special Infractiuni contra sigurantei Statului. Astfel, mi-am activat abilitatea de a mirosi rapid indivizii care comit infractiuni contra sigurantei Statului si, implicit, contra sigurantei cetatenilor. Astazi, in doomiisaisprezece, inainte de alegeri, toate partidele mi se prezinta ca niste grupuri infractionale in contra sigurantei statului si a cetatenilor. De-aceea nu ies la vot. Dar sunt profund surprins cum magistratii din Romania permit acestor organizatii care sunt pline de indivizi si individe care au comis, comit sau pot fi suspectate ca vor comite infractiuni contra sigurantei statului, si implicit contra sigurantei cetatenilor, sa existe, ba chiar sa faca demersuri pentru a controla statul. Caci partidele care candideaza in aceste alegeri includ in propaganda lor electorala faptul ca reprezinta interese straine. De fapt, imi amintesc ca s-a afirmat chiar de catre judecatori ca Parchetele sunt controlate de interese de partid. Orice cetatean alfabetizat care studiaza in Codul Penal Infractiunile contra sigurantei Statului si urmareste conduita trecuta si prezenta a liderilor partidelor si a membrilor lor isi poate da seama ca ce spun este corect. La noi, ca sa se stie, un partid e al nemtilor, altu e al rusilor, altu al ungurilor, altu al americanilor samd samd - nu stiu sa existe vreun partid care sa urmareasca materializarea unor interese romanesti. Cred ca este evident ca-i asa, din moment ce niciun functionar public de inaltime, gen Presedinte, Premier, Guvernator BNR samd, nu este roman. Pacat ca nu exista destui romani alfabetizati juridic care sa inteleaga realitatile care sunt prin tara asta, si organizatiile care le creeaza, cum nu exista nici romani care sa umble sa construiasca realitati in interesul romanilor, nu in cel al strainilor. La noi, cand se lupta partidele intre ele pentru a controla statul , de fapt se lupta strainii care controleaza partidele pentru a controla statul. De fapt, toata istoria ultimilor douazeci si sase de ani este un efect al Infractiunilor contra sigurantei Statului. Prin ignoranta in ceea ce priveste dreptul si prin pasivitatea in favoarea celor care nu urmaresc decat sa ne supuna si sa ne transforme in slugi sarace, bolnave si degenerate, nu reusim decat sa ne condamnam si copiii la slugarnicie, la boala si degenerare. Strainii au interese mari in tara noastra, pentru ca tara noastra are resurse atat de valoroase incat este de-a dreptul penal ca exista oameni saraci, boschetari samd in tara noastra, cum si inapoierea economica si culturala care exista .





Dracoaico

Chiar niciun strop din sufletul meu n-o sa ai
Doar vorbele astea ti le dau
Chiar daca cu gandul la mult mai mult te-mbatai
Ciao






Vedele sunt o tehnologie atat de avansata incat cand le auzi la casti cu atentia perfect focalizata incantate de Brahmani te simti ca pe un medicament exhaustiv regenerant fortifiant iluminator , simti cum iti circula sangele mai clar si mai rafinat prin vene, cum sistemul nervos ti se relacseaza si cum capul ti se umple cu lumina. Este un mare noroc pentru oamenii care exista zilele astea pe planeta ca pot gasi si asculta aceste absolut sacrissime circuite neurolingvistice. Sanskrita este intr-adevar limba divina, iar Vedele sunt in sanskrita, ca sa le poti canta corect iti trebuiesc ani buni de practica a dictiei vedice, ca atare putini sunt cei care le-au auzit la inaltimea lor sonora corecta, sublima. Prima oara ti se pot parea o leorbaiala, dar asta e din cauza ca ai lag, odata ce te vei focaliza si mai implicat pe vibratia lor vei vedea cum te inalti, cum iti vine mintea la cap si cum ti se extinde constiinta, campul bioenergetic






"Oamenii care sunt altceva decat regi nu sunt competenti sa guverneze si sa infrumuseteze pamantul, lumea. " , zice SUKRA NITI. Deci, cei care guverneaza in prezent aceasta tara, precum si pe cele invecinate, nefiind regi, nu sunt competenti sa infrumuseteze pamantul, lumea. Presedintii sunt sub regi, mult sub regi, atat ca cultura, cat si ca potential de infrumusetare. Presedintii sunt doar niste sefi de corporatii, cel mult experti in afaceri si in obtinerea profitului, dar nu in a construi civilizatii, frumusete. Iar tarile care au presedinti sunt corporatii cu civili avand statutul de capital. Am propus mai de mult sa fiu acceptat drept rege, dar se pare ca in tara asta nu se respecta, nici inteleg ideile pe care le ofera luminatii, nici oamenii care pot crea bunastarea si frumusetea. Iar asta spune ca suntem o tara sub ocupatie, un popor alienat politic si cultural. Este evident ca este asa din moment ce niciun sef de institutie publica din tara asta nu este de etnie romana, este din etniile celor care au tarile lor. Iar un popor care nu are lideri din sanul sau, caci un popor este o mare mare familie pentru ca indivizii care il formeaza sunt inruditi, este un popor disrespectat de catre celelalte popoare, pentru ca, gandirea celorlalte popoare e simpla: Daca oamenii iau sefi din sanul altor popoare inseamna ca ei sunt incompetenti, retardati, de nimic. Sigur, nu era nimic de obiectat daca orasele tarii erau pline de oameni prosperi, frumosi, bogati, sau daca arhitectura lor era inalt vibranta, sau daca aveam autostrazi moderne, sau tranuri de mare viteza, insa, cum totul e atat de inapoiat... mai putin noi, regele... Iar daca se continua ca pana acum, tot cu straini care umbla in interesul lor si-al popoarelor lor pe spinarea noastra, cei care vor scrie Istoria vor fi nemilosi in caracterizarea noastra, spunand: Le-a oferit Dumnezeu un Rege, dar nici pe ala n-au fost in stare sa-l primeasca. Astfel, si-au meritat soarta din plin, si-acum, iata-i sarvitori ai servitorilor.
Tara asta e guvernata prin vraji, manipulare-indoctrinare si minciuna. Astfel, marea mare mare majoritate a locuitorilor ei sunt, din nefericire, rupti de adevar, de realitate, traind intr-o transa colectiva, intr-o iluzie, fix ca cei supusi hipnozei din frageda pruncie.
 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu