duminică, 23 octombrie 2016

Decretul Regal I

Decretul Regal I

Prin acest inscris regal , IO Gheorghe-Bogdan Rege al Romaniei Mari, declar intru Christos Coroana Regala a Romaniei Mari oficiala.
Coroana Regala a Romaniei Mari se edifica prin puterea Dreptului Divin si este instrumentul legislativ-executiv al tuturor civililor din Romania Mare.
Toti romanii de pretutideni sunt inobilati intru Christos sub Coroana Regala a Romaniei Mari.
Coroana Regala imputerniceste toti romanii de pretutindeni sa actioneze fratern, pasnic si cu intelepciune intru Christos pentru iesirea din iluzia separarii artificiale a romanilor care locuiesc pe teritoriile Romaniei Mari si pentru edificarea concreta a Romaniei Mari.
Acum ori niciodata



ARGUMENT

Motto: Acum ori niciodata egal Romania Mare.

Exista o procedura juridica pentru Unirea romanilor de pe teritoriile Romaniei Mari. IO Regele, o cunosc si tocmai am pus-o in actiune. Alta procedura nu exista pentru Unirea romanilor de pe teritoriile Romaniei Mari, cum nu exista alta procedura pentru schimbare si innobilarea nationala, cum nici pentru iesirea din fals, cum nici pentru neutralitatea in razboiul pe care corporatiile militare americane si ruse cauta sa-l aprinda pentru profit.
Toti romanii vor schimbarea, iar schimbarea nu se poate face invartindu-ne in acelasi cerc vicios cu aceleasi institutii corupte si ineficiente social. De-aceea romanii au acum ori niciodata imputernicirea regala sa invinga rezistenta la schimbare si sa actioneze civic. Este necesar, daca ne dorim intr-adevar schimbarea, sa iesim din cercul vicios al coruptiei institutionalizate si al subcivilizatiei si sa ne asezam sub Coroana Regala a Romaniei Mari. IO Regele, prin lumina Dreptului Divin am creat aceasta Coroana pentru a innobila natiunea romana aici si pretutindeni.
Procedura Unirii este simpla. Toti civilii recunosc Coroana Regala a Romaniei Mari drept instrument legislativ-executiv. Parlamentele , Presedintiile, Guvernele , Prefecturile, Primariile, Instantele de Judecata, Parchetele, Politiile, Armatele, Academiile, Universitatile, Sarviciile, Bancile Nationale si Bisericile civililor de pe teritoriile Romaniei Mari sunt asimilate in Coroana Regala, iar reprezentantii lor devin lumini in Coroana Regala a Romaniei Mari. Sediul Coroanei Regale va fi Casa Poporului. Din Casa Poporului, NOI Coroana Regala, vom guverna. E simplu. Actionati. Cu cat mai stringenta celeritatea cu care actionati, cu-atat mai rapida Schimbarea, cu-atat mai stralucitor Prezentul din Viitorul pe care il inrozim incepand de-acum.
Promit, si chiar nu glumesc pentru ca resursele miniere si tehnologia ne permit sa transformam carbunele in diamant industrial, ca vom conecta toate orasele Romaniei Mari prin autostrazi de diamant, iar casele copiilor nostri tot de diamant vor fi :D In Romania Mare prin virtutea Dreptului Divin internetul apa si electricitatea vor fi gratuite. Ca orice Rege intru Christos am dreptul sa-mi edific era. Decretez Era de Diamant
Traiasca natiunea romana i Romania Mare 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu