miercuri, 9 iulie 2014

GENERATIA NECESARA PREZENTULUI



Un Stat absolut corupt, nociv atat pentru trecutul cat si pentru prezentul Marii MAJORITATI a romanilor si lipsit de o legitimitate sanatoasa sta ca o cruce pe gheaba scufundand in mocirla nefericirii. Administrat de indivizi parca rupti dintre randurile unui blestem, care actioneaza cu asa un randament in detrimentul tarii si-a poporului care ii imputerniceste incat nu poti sa nu fi indignat ca roman si sa te ridici sa-ti ceri drepturile respectate. Dar cum sa faci asta de unu singur cand ei sunt un mecanism cu o eficienta perfecta care tine fraiele mintilor unui intreg sistem? ba chiar intreg poporului?
Ca sa schimbi lumea trebuie sa schimbi mentalitatea lumii, ca s-o guvernezi, trebuie sa faci la fel, caci trebuie sa controlezi mintea ca poti controla comportamentul. Aici exceleaza domnii care administreaza Statul.
O minte slaba este cu-atat mai usor de controlat, de-aceea un popor sarac cu "guvernanti", si cand spun guvernanti spun, Presedinte, Premier, Ministri, Parlamentari, Prefecti, Primari, Consilieri, Directori de institutii etc., bogati si foarte bogati, trebuie sa aiba o minte slaba. Nimic mai sigur din moment ce poporul roman a pierdut in ultmul sfert de secol atat o economie innobilanta, dreptul de proprietate asupra resurselor subsolului si nu numai, un nivel de trai decent, cat si suveranitata nationala si multe dintre drepturile cuvenite proprietatii lor. Romania se reintoarce la feudalism, poporul se reintoarce la starea de vasal, de supus, Monarhia [nemteasca] e la curu romanilor gata sa le rupa curu si roamnii dorm nedesteptati. Educatia e praf pentru ca Cultura e praf, iar Cultura emana de la guvernanti si e o Cultura a Dezbinarii, la slabirii mintii si spiritului.
Prosti care guverneaza prosti.
De-aceea Generatia Necesara Prezentului trebuie sa aiba mintea brici.
Omul actual poate trai de la inaltimea urmatoarelor sase mentalitati exprimate prin urmatoarele expresii:
1. Viata-i de cacat.
2. Viata mea e de cacat.
3. Eu sunt smecher restu sunt fraieri.
4. Noi suntem smecheri ceilalti sunt fraieri.
5. Toti suntem smecheri.
6. Viata-i frumoasa.
Ratiunea corecta de-a fi a oricarui Stat este sa eleveze spiritual fiecare individ pana la nivelul de constiinta 6. Viata-i frumoasa.
Din nefericire guvernantul actual traieste intre nivelele 3 si 4 de constiinta vis a vis de poporul roman, iar guvernantii traiesc de la nivelul 4: ei sunt smecheri si poporul e fraierul lor.
De-aceea Generatia Necesara Prezentului trebuie sa traiasca de la nivelul 5: Toti suntem smecheri si sa inalte tot poporul cu tot cu guvernanti la acest nivel, caci Toti suntem smecheri doar ca putini am atins acest nivel de constiinta si traim de la inaltimea lui. Generatia Necesara Prezentului trebuie sa stie ca fiinta umana, indiferent de nevelul ei de constiinta, de rasa, origine, statut social etc. este Sacra Inviolabila Suverana si sa se manifeste de la aceasta inaltime a intelepciunii.
Pentru a te manifesta de la acest nivel de constiinta ai nevoie de o minte limpede-sanatoasa. Mintea sanatoasa egal Corpul sanatos, frumos, vartos. Un corp imbacsit cu tutun, alcool, cafea, sucuri nenaturale, ape cu fluoruri cloruri sodiu etc, alcool, carne, mancare modificata genetic conform Codex Alimentarius nu poate denota niciodata o minte sanatoasa. [Consumul de carne atrofiaza emisfera cereblara dreapta, iar asta face ca omul sa nu poata sa-si utilizeze mai mult de sub zece la suta din capacitatea sistemului sau nervos..] De-aceea Generatia Necesara Prezentului va fi cat se poate de departe de vicii, in special de consumul de carne, tutun, cafea, alcool, cu exceptia vinului rosu sec baut in cantitati moderate, ape cu fluoruri cloruri, mancare modificata genetic si sucuri nenaturale. Apoi, Generatia Necesara Prezentului va practica mereu continenta, adica barbatii nu vor ejacula, vor injacula, iar femeile nu se vor pisa pe ele ci vor ridica energia sexuala la cap. Energia sexuala este elixirul tineretii fara batranete si al vietii fara de moarte iar sexul este piatra filosofala.
Generatia Negesara Prezentului va fi formata din oameni aflati in spatele mintilor lor pe care le vor controla ei insisi prin exercitiul meditatiei, adica prin golirea si relaxarea mintii. Acesti oameni vor sti ca pentru ei nimic nu este imposibil, ca sunt facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, ca sunt Dumnezei si vor face tot posibilul sa atinga nivelul Christic de constiinta prin practicarea magiei sexuale, adica a continentei, prin practicarea meditatiei si a respiratiei corecte [pranayama]. Acesti oameni nu vor avea respect pentru nicio Autoritate exterioara lor, pentru ca vor sti ca nu exista nicio Autoritate reala in exteriorul lor, dar isi vor iubi semenii ca pe ei insisi si se vor manifesta fata de ei prin conduita iubitoare, altruista. Acesti oameni isi vor controla frica prin practicarea meditatiei cu limba lipita de cerul gurii  si nu vor actiona niciodata sub imperiul ei pentru ca vor fi constienti ca frica este o consecinta a ignorantei. Acesti oameni vor prefera moartea lipsei de libertate. Acesti oameni se vor ridica impotriva nedreptatii, inechitatii etc. dar niciodata prin violenta. Violenta tine de omul ignorant, ea poate fi practicata numai in legitima aparare direct proportional cu violenta celui care ataca, desi nici in legitima aparare nu va practica violenta inteleptul Generatiei Necesare Prezentului pentru ca nu va fi atasat de trupul sau cu care nu se va mai confunda si caruia ii va controla toate procesele, cu nu va fi atasat de nimic si pentru ca isi va iubi semenii ca pe el insusi.
Acesti oameni isi vor controla perfect emotiile si nu vor actiona decat sub imperiul iubirii, vor studia si intelege scripturile sacre ale tuturor religiilor si vor concluziona ca toate spun acelasi lucru cu alte cuvinte, vor studia, intelege si practica filosofia yoga, de asemenea si filosofia samkhya, plus filosofia lui Platon, Giordano Bruno, Kant.
Pentru ca poporul roman a fost slab mental, anemic spiritual, las, delasator, submisiv, nesimtit, ignorant etc. si nonfratern-dezbinat s-a ajuns in situatia in care in prezent este condamnat la pieire iar condamnarea este im plina executare. Daca nu se coaguleaza Generatia Necesara Prezentului imediat in maximum treizeci de ani pe teritoriul actualei Romanii romanii vor fi o minoritate. Trebuie sa invatam sa practicam stima de sine, contolul mintilor noastre, altruismul, seriozitatea, integritatea, fraternitatea, omaenia, echitatea, dreptatea, curajul, gratia, generozitatea etc. etc. si respectul manifestat pentru mediul inconjurator.
Hitler spunea: "Ce noroc pe guvernanti ca popoarele nu gandesc". Trebuie sa invatam sa practicam gandirea, dar mai ales gandirea corecta, iar o gandire corecta nu poate fi practicata de o minte imbacsita. Omul nefericit este victima gandirii sale gresite.
In prezent, conform unui studiu recent de mare incredere, coeficientul de inteligenta mediu din Romania este mai mic decat coeficientul de inteligenta mediu din Rep. Moldova si im plina scadere. Mai putin inteligenti ca noi sunt albanezii si macedonii si inca un popor din Europa. De-aceea si realitatea mizera din aceasta tara. Tot poporul roman trebuie sa ajunga rapid la nivelul e constiinta 4: Noi suntem smecheri ceilalti sunt fraieri in raport cu celelalte popoare, desi ideal ar fi sa ajunga rapid la nivelul de constiinta 5: Toti suntem smecheri nimeni nu e fraier.
Dar mintea nu este slabita doar de substantele enumerate, ci si e manipularea-indoctrinarea-propaganda guvernantilor actuali exercitata prin: Radio, TV, Presa, Filme, Reviste, Arta, Advertising, Muzica, Ziare, Sistemul Educational, Sistemul legislativ, Sistemul de guvernamant - pe care le controleaza.
Deci Generatia Necesara Prezentului va fi formata din indivizi foarte elevati spiritual, care nu vor practica decadenta, viciul, desfranarea, care isi vor controla organul numit minte dupa ce il vor deparazita, care isi vor controla emotiile, in special pe cele viscerale si nu vor actiona sub impulsul lor, care se vor manifesta fratern fata de semenii lor. Asa sa ne-ajute Dumnezeu


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu