duminică, 8 iunie 2014

Crestinul


Multi dintre cei care vorbesc si lupta impotriva Raului de fapt il propaga - prin insulte, calomnii, bataie, jaf, talharie, viol, crime samd. Chiar si Adevarul spus cu scop dusmanos, cu scopul de a denigra, de a te razbuna, de a face rau este un mijloc al Raului. A lupta impotriva Raului prin mijloace violente este a face Rau. Violenta agresorului nu justifica violenta agrsatului - recurgand la violenta te transformi la randul tau in agresor. Violenta este principal...ul mijloc de exprimare al Raului. Altul e Minciuna indoctrinatoare. Iar marea minciuna a Contemporaneitatii este ca Raul, adica Satana, nu exista. Oooo... Planeta aceasta se invarte ca o minge de beschet pe degetului Satanei. Miliarde de oameni sunt controlati teleptatic, posedati partial si nu doar de entitati diabolice, insisi liderii mondiali, marea lor majoritate, sunt niste demoni mai mici, dovada ca Umanitatea in ansablul ei este sclava la mintea lor... basca ca sufera, basca ca e ignoranta, basca ca nu stie nici de unde vine, nici ce e, nici incotro, nici ce scop are, nici nimic.
Satana este o entitate cu o inteligenta aproape zeiasca, retardata din punct de vedere sentimental, incapabila de compasiune si iubire, superioara cu mult omului obisnuit care e retardat comparativ cu potentialul sau latent, al carei scop este sa cauzeze Suferinta, Involutie, Rau, penru ca asta o satisace, o hraneste. Satana este in fiecare dintre noi, intiparita social, actioneaza prin noi, actioneaza in numele nostru si, numai putini, foarte putini dintre noi o constientizam, si si mai putini o evacuam. Si nu pentru ca ar fi ea prea puternica, ci pentru ca suntem noi slabi, sclavi ai carnii, ei emotiilor si pasiunilor noastre...
Crestinul crestin nu lupta impotriva Raului cu mijloacele Raului. Departe stau de el dusmania, invidia, trufia, nedreptatea si intentiile violente. Crestinul adevarat stie ca nu este doar corpul sau fizic, ca corpul sau fizic este cea mai grosiera manifestare a sa, crestinul adevarat stie ca este spirit nenascut nefacut nemuritor imbracat in hainele carnii, de-aceea cand ia o palma... intoarce si obrazul celalalt. De-aceea pe vremuri crestinii, desi posedau puteri cu mult superioare celor ale agresorilor sai controlati diabolic, se lasau omorati prin Colosseumuri si alte circuri violente. Crestinul adevarat este dincolo de Bine si de Rau, isi controleaza emotiile, isi controleaza corpul, isi controleaza mintea si nu in ultimul rand, practica continenta, caci e intre cele zece porunci scris: Sa nu preacurvesti - ceea ce-nseamna nu sa nu faci amor cu cine vrei cand vrei cat vrei, ci sa nu dai samanta, perlele la porci.
Crestinul crestin curge ca apa in albiile Treimii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu