sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Despre Prostituție

Nu obișnuiesc să mă uit la televizor însă adineauri, căutând un canal de muzică, am dat pe un canal peste o secvență care m-a indignat.
Prostia în România atinge contele cele mai astronomice, sfidează ridicolul în stil mare, e, așa cum îmi spun și prietenii mei de pe alte planete, atât de densă și atât de unică-originală, încât nici cu laserul nu poate fi spartă, încât e subiect de râs în mai tot Universul, iar prostia așa ziselor Autorități, adică a acelor oameni care se pun mai presus decât alți oameni și-i obligă să aibă conduita pe care o stabilesc ei sub sancțiune, e de-a dreptul contondentă, așa că în secvența respectivă, niște bărbați, ceva procurori și ofițeri MAI și subofițeri de poliție, trăgeau de niște femei care stăteau pe un trotuar și așteptau treaba lor ce, le smuceau și le vorbeau în termeni ignobili, calomnioși, jignitori, punându-le întrebări de genul: Ai pește? Unde ți-e peștele? șamd, și le împingeau spre o dubă de poliție.
Imaginează-ți că ești femeie, dacă nu ești, și stai și tu pe un trotuar și-aștepți treaba ta ce, și vine un grup de proști, din ăștia cu tupeu jegos și uniforme și legitimații de caralii, care încep să tragă de tine și să-ți vorbească calomnios și jignitor forțându-te să intri în duba lor.
Sau imaginează-ți că-i maică-ta în postura asta, sau soră-ta, sau chiar prietena ta care e și ea întâmplător acolo, așteaptă să se întâlnească cu tine.
Cum crezi că te-ai simți?
Proștii respectivi sunt trimiși de alți proști care au ajuns să ia drept lege gândurile altor proști care au spus că o femeie nu are dreptul să întrețină raporturi sexuale cu scopul de a-și procura mijloace de existență, bani sau alte bunuri.
De ce?
Că așa vrea mușchii lor, cum de ce?
Ei, proștii care fac legile și și mai proștii care le impun, fix în momentul în care au gândit să-i impună unui om o conduită, i-au încălcat dreptul de proprietate de sine și libertatea conștiinței, l-au discriminat, sau pișat pe el și pe libertatea lui, au intenționat să-și supună voinței lor semenii, au afirmat că au dreptul, înțelepciunea și virtutea să se pună mai presus de voința altor oameni și să le-o încalce.
Nu-i de ajuns că ești forțat să faci lucruri care de cele mai multe ori nu-ți fac plăcere ca să-ți procuri hârtiile alea numite bani ca să-ți poți cumpăra cele necesare supraviețuirii, că așa au convenit niște proști, dar mai ești forțat și să procuri hârtiile alea numite bani în felul în care au convenit alți proști că trebuie să le procuri.
Proștii ăia care erau în secvențele respective filmate pe o stradă din București încălcau în mod flagrant chiar legile pe care chiar ei, prin rolul afirmat, sunt obligați să le respecte: calomniau, afirmând că acele femei, împotriva cărora nu exista nicio hotărâre judecătorească definitivă, sunt prostituate; insultau; agresau, trăgând de ele și smucindu-le; lipeau de libertate etc.
Orice om este nevinovat până la proba contrarie, iar proba contrarie este o hotărâre judecătorească definitivă și legală.
Or femeile alea erau nevinovate.
Dar orice femeie (sau bărbat) care practică prostituția este nevinovată - dacă mai mulți proști, cu mai multă forță fizică, înarmați șamd care s-au erijat în Autorități, consideră că sexul contra cost nu trebuie practicat și trebuie pedepsit, nu înseamnă că femeia care îl practică e vinovată, nici că ea nu trebuie să-l practice.
Nu e ca și când ea ar vătăma pe cineva în vreun fel.
Sunt mai vinovați cei care încalcă dreptul de proprietate al femeii respective, libertatea conștiinței ei, mult mai vinovați și cu adevărat periculoși, căci ei discriminează și vatămă cu-adevărat.
Dar oare nu scrie în Constituția României că Statul este obligat să ia măsuri economice de natură să asigure cetățenilor un trai decent?
Or femeia care face sex ca să-și procure mijloace de existență nu confirmă de fapt că Statul nu ia măsuri economice de natură să le asigure cetățenilor un trai decent?
Ba da.
Oare femeia respectivă nu e forțată de însuși Statul Român să practice sex pentru a-și procura mijloacele de existență, nu zic un trai decent, căci ce trai decent poate să aibă un om care practică prostituția?
Ba da.
Proștii ăia care se dau Autorități și care sunt considerați astfel, cornutele alea, sunt de fapt vinovați pentru că femeile ajung să se prostitueze, nu femeile care sunt forțate de împrejurări să se prostitueze.
Proștii ăia, cornutele alea, care nu sunt în stare  să ia măsurile la pe care se autoobligă să le ia, sunt adevărații vinovați.
Oare nu ei sunt cei care au creat un sistem de învățământ care creează proști-sclavi-obedienți care nu sunt capabili să-și genereze lideri care să-i eleveze spiritual și social, ci tot proști?
Oare nu ei sunt cei care creează voit sărăcia și ignoranța care forțează oamenii la fapte indecente și/sau violente?
Ba da.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu