luni, 9 septembrie 2013

Patriarhul, retardații și câinii fără stăpân

Trăiesc într-o țară în care totul e corupt, până și Prea Sfinția Sa Patriarhul Daniel. Întrebat despre problema câinilor fără stăpân, acesta a dat un răspuns pe care îl cataloghez demn de un prost. Nu pentru că afirmațiile domniei sale ar fi eronate, ci pentru ce sugerează acestea.

"Un om singur valorează mai mult decât întreg universul material. Toate galaxiile nu valorează cât sufletul unui om, pentru că numai omul a fost creat după chipul lui Dumnezeu cel veşnic viu, numai el a fost chemat la iubire şi fericire veşnică, în comuniune cu Dumnezeu"

"Noi ne rugăm Maicii Domnului să aducă pace în familii, pace în popor, pace între popoare şi să ocrotească familiile şi copiii, care adesea sunt foarte expuşi tuturor formelor de violenţă, uneori de exploatare - mai nou şi violenţei venite din partea câinilor maidanezi. Este mare nevoie ca să preţuim valoarea persoanei umane"


În contextul actual în care gloata retardă cere eutanasierea câinilor fără stăpân, care sunt milioane, Patriarhul Daniel, dacă avea mintea luminată, spunea la sfârșitul celor două citate că, Dumnezeu a zis: SĂ NU UCIZI! 
Dar Patriarhul a ars-o cu barba-n ochi, manifestându-și prin lipsa unei poziții vehemente împotriva omorârii câinilor, acordul întru asta. Oare a uitat sfinția sa de porunca Domnului, întocmai gloatei retardate? Despre Patriarhul acesta se-aude că ar fi fost și securist, ba și că slujește ritualuri nu tocmai ortodoxe.

Personal, m-am manifestat împotriva eutanasierii câinilor. Sunt pentru îndepărtarea lor din orașe, dar împotriva omorârii lor. Știu că și animalele au dreptul la viață și respect porunca Domnului: SĂ NU UCIZI! De la această poruncă există sigur și o excepție, atunci când te afli în legitimă apărare. Ce înseamnă să te afli în legitimă apărare? Înseamnă să împiedici un ATAC material, DIRECT, IMEDIAT și injust îndreptat împotriva ta sau a altuia. Or comunitatea nu se află în legitimă apărare nicio secundă, ca să-și permită să facă excepție de la porunca domnului, sau să încalce dreptul la viață al câinilor omorându-i.

Am văzut o serie de intelectuali din mai multe domenii pronunțându-se pentru eutanasierea câinilor și am avut încă un argument că marea Mare MAJORITATE a intelectualilor din România sunt retardați. Artiști printre altele, muzicieni, scriitori, cineaști, artiști vizuali... Din această cauză și coeficientul de inteligență al poporului e în cădere liberă, din această cauză lucrurile în țară stau pe dos. Dacă intelectualii o ard ca fiarele sălbatice, fără omenie, prostimea cum s-o ardă? Dacă Patriarhul nu amintește gloatei însetată de sânge animal că Dumnezeu poruncește: SĂ NU UCIZI! aceasta cum s-o ardă? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu