luni, 22 aprilie 2013

Cele două Culturi

Pe lume există două Culturi mari și late. Ele sunt împrăștiate peste oameni asemeni unor îngrășăminte. Unul dintre aceste îngrășăminte este artificial, nociv, și-l vom numi Cultura Antiumană și celălalt este natural, benefic, iluminator, și-l vom numi Cultura Umană.
Înainte de a prezenta caracteristicile celor două Culturi, vom reaminti că omul este format din spirit și trup și că instrumentul care le leagă pe cele două se cheamă minte. Trupul este muritor, iar spiritul este veșnic. Asemeni trupului, și spiritul se dezvoltă, amplifică, înflorește până când devine una cu Totul.

1) Cultura Aniumană

Este formată din idei și mijloace de exprimare a acelor idei ca filme, cărți, jocuri, muzică, picturi, sculpturi, opere de artă, comportamente umane, vorbe etc. Ideile care stau la baza Culturii Antiumane sunt antiumane, în sensul că sunt generate pentru ca omul să nu atingă perfecțiunea, adică Iluminarea, ci să fie sclav, sclav al trupului și sclav al altor entități și să nu-și conștientizeze starea de sclav, iar dacă și-o conștientizează să nu fie capabil să facă nimic să-și schimbe starea, și/sau să nu-și conștientizeze ființa divină. Ca să ne exprimăm metaforic cum ne place, spiritul e o sămânță aruncată într-un trup în care să germineze. Nefiind preocupat de spirit și fiind preocupat numai de nevoile trupești, spiritul omului rămâne mic și îndesat, iar omul subdezvoltat, animal. Dacă studiem bine istoria, putem observa că pe parcursul ei apar niște oameni, mitici, care sfidează legile fizicii. Oameni care mișcă lucrurile fără să le atingă, oameni care levitează, oameni care merg pe apă și chiar oameni care se teleportează; de tămăduitori nu mai vorbim căci ei sunt destul de comuni. Acești oameni care sfidează legile fizicii și concepția majorității, căreia în limba română nu degeaba i se spune prostime, despre om, lume etc., sunt oameni care au atins desăvârșirea, care s-au iluminat. Dacă ei pot face respectivele fapte,  toți oamenii le pot face. Dar Cultura Antiumană atribuie fantasticului astfel de idei și astfel de oameni. Cultura Antiumană este ca o talpă pusă undeva deasupra capului omului, talpă menită să-i stopeze creșterea în acest plan. Această Cultură este împrăștiată în oameni începând din creșă și tot așa până la moarte, prin toate mijloacele.
Ce am învățat pe scurt la școală? Că sunt o primată evoluată din altă primată numită maimuță, un animal intelectual, că există niște reguli, destul de proaste și nedrepte, pe care trebuie neapărat să le respect că dacă nu le respect sunt pedepsit, deci să-mi fie frică, să cred că există autorități exterioare mie cărora trebuie neapărat să mă supun că dacă nu mă supun sunt supus oprobriului și/sau sunt pedepsit, să fiu egoist și să fiu în concurență cu semenii mei, iar concurența, se știe, naște egoism și neprietenie, deci să nu fiu altruist, să respect ierarhii, să-mi tratez semenii în funcție de statutul lor social, de originea socială, de vestimentație șamd, să-mi discriminez semenii în funcție de etnie etc., să memorez informațiile predate de profi și să le reproduc îndeajuns de bine încât să-i conving că le-am memorat, să cred că sunt român, să-mi apăr țara, de parcă România ar fi în posesia mea, să-mi caut un loc de muncă, să muncesc, să plătesc impozite și taxe fără să mă împotrivesc, să respect legile, adică ce vor alții, nicidecum să fiu drept, căci legea și dreptul sunt două lucruri foarte foarte diferite de cele mai multe ori, în sensul că majoritatea legilor sunt nedrepte, și mai ce am învățat? A, că pot face numai anumite lucruri și că altele, pe care de asemenea le pot face, sunt imposibile, mi-au fost induse concepții greșite despre lume, om, viață, moarte etc., ce anume să gândesc și cine mai știe ce alte căcaturi. Dar după cum se poate observa, n-am prea învățat nimic la școală, abia treceam clasa, ca atare n-am fost infectat încât să nu mă pot vindeca.
Cultura Antiumană îți induce ideea că ești limitat, că resursele tale sunt limitate, că poți să faci numai aia aia și aia, că există imposibil, că ești muritor, că poți trăi maxim 100 de ani când au existat și există oameni care sunt nemuritori și/sau care au 2-3-4-5 sute, mii, sau sute de mii de ani, unde? peste tot! că numai pe planeta asta există viață, ființe evoluate, inteligente, că trebuie să te supui voinței altora, majorității, regelui, papei, că există clase sociale, că unii oameni au mai multe drepturi și că așa e normal să fie, că trebuie să omori dacă bla bla bla, că... cat. Dar poate cel mai nociv lucru care îți este indus este că tu ești numele, profesia, corpul, gândurile, impresiile tale despre cine ești, egoul tau, naționalitatea, etnia ta și că viața înseamnă să mănânci, să bei, să te droghezi, să te fuți, să muncești, să ai bani, să ai tot felul de chestii, să ști lucruri inutile, să plătești impozite, să mori și să nu fi cel/cea care ai putea fi.
A, Cultura Antiumană promovează sentimente, stări, idei, plm ca: ură, frică, furie, dispreț, gelozie, egoism, egocentrism, xenofobie, șovinism, rasism, răzbunare, autosuficiență, obediență, nepăsarea față de suferința semenilor, masochism, sadism, ucidere, război, invazii, genocid, penitenciar, drept penal, granițe, legi șamd.
Cele mai populare idei, curente de idei, sunt cele mai nocive, iar asta s-a dovedit în istorie prin faptul că au discriminat majoritatea oamenilor și i-au ținut în ignoranță, într-o stare inferioară:
Creștinismul, prin faptul că respinge realitatea că omul este Dumnezeu și induce ideea eronată că omul poate fi mântuit de altcineva decât de el însuși, este Antiuman.
Liberalismul, prin faptul că situează omul în poziția de angajat, angajator sau funcționar de stat plătit din resursele anteriorilor este Antiuman.
Monarhismul, prin faptul că situează un grup de oameni deasupra restului oamenilor pe care îi păstrează într-o stare de maximă ignoranță pentru a le servi interesele este Antiuman.
Comunismul prin faptul că nu recunoaște latura spirituală a omului ci numai latura materială efemeră și prin faptul că împarte oamenii în două clase, adică în muncitori și funcționari de stat este Antiuman.
Anarhismul, prin faptul că promovează lipsa regulilor, care poate echivala cu lipsa dreptului, este Aniuman.
Socialismul, prin faptul că promovează guvernarea clasei muncitoare, ca și când chiar ar guverna muncitorii și nu niște golani care îi prostesc pe aceștia că le reprezintă interesele la nivel de stat, iar dacă ar guverna muncitorii, având în vedere că aceștia nu sunt prea bogați cu duhul, n-ar ieși o societate prea ok, este Antiuman.
Fascismul, nazismul și celelalte aberații extrase din căcatul marxist sunt Antiumane.
Capitalismul, prin faptul că situează omul în poziția de sclav a banului, al celor care posedă banii, este Antiuman.
Marele dușman al Umanității este Banul.
Pe această planetă au existat nenumărate civilizații umane de-a lungul celor 4 miliarde de ani cât are ea. Omul există de la începutul universului, adică dintotdeauna. Cele mai avansate civilizații care erau formate din cei mai inteligenți, desăvârșiți oameni, nu funcționau cu bani, banul te face sclavul său și creează discriminare, iar o civilizație avansată este fraternă, deci nu umblă cu mijloace discriminatorii. De altfel banul a fost inventat acum maximum 10 mii de ani de către o specie humanoidă pentru a ne ține pe noi, homo sapienșii, sclavi ignorați ai lor, cum continuă să ne țină. La ce tehnologie posedă Umanitatea de peste 100 de ani, deși ea o posedă dintotdeauna iar acum o redescoperă, nimeni n-ar trebui să mai muncească o clipă. Avem acces la așa numita energie 0, care este nelimitată, gratuită și există peste tot în univers. De altfel, noi, oamenii, nu funcționăm cu mâncare cât funcționăm cu această energie, numită prana, qi, vril etc. Nicolae Tesla, românul nostru care a scos din capul său până și tehnologia care stă la baza telefoanelor mobile, a calculatoarelor etc., dar ce n-a scornit acest om care se pișa pe al de Einstein de sus, a creat un dipozitiv care putea să distribuie energie fără fir gratuit pe tot globul. Or se știe că totul poate funcționa cu această energie, numită qi, vril, prana, adică roboții care să înlocuiască muca omului și plantele, fructele și legumele pe care le mănâncă omul, căci numai proștii, așa cum spunea Pitagora, mănâncă carne, carnea fiind hoit și fiind nocivă pentru organismul cât și pentru psihicul uman, și oricum, și animalele au dreptul la viață și libertate.
De ce nu pășim și noi în viitor? într-o lume fără suferință, fără granițe, fără îngrădiri, fără clase sociale, fără proști, fără egoism etc. fără limite? Pentru că pe lume există niște maimuțoi oligofreni care vor statut superior celorlalți. Unul dintre ei ai putea fi chiar tu, dar să știi că cu cât ești mai prost, cu-atât vrei să ai mai multe etichete care să îți dea iluzia că ești superior, frumos, deștept, bogat. Bogăția nu constă în haine, mașini, case, bani, bijuterii etc. ci în cunoaștere. Cu cât cunoști mai mult, cu-atât ești mai mult. Oamenii proști vor să aibă tot felul de chestii ca să-și suplinească lipsa de fericire, care fericire supremă vine numai odată cu Iluminarea.  
Victimă a Culturii Antiumane este cu infime excepții întreaga umanitate.

2) Cultura Umană este formată din idei și mijloace de exprimare a acelor idei ca filme, cărți, jocuri, muzică, picturi, sculpturi, opere de artă, comportamente umane, vorbe etc. chiar și acest articol este o probă de Cultură Umană. Ideile care stau la baza Culturii Umane se opun ideilor care stau la baza Culturii Antiumane fiind umane, în sensul că sunt generate pentru ca omul să atingă perfecțiunea, adică Iluminarea, să fie liber și independent în perfectă armonie cu întreaga umanitate, cu natura și nu în ultimul rând, cu Dumnezeu.
Cultura Umană zice că omul poate trăi în trup cu sutele de mii de ani, că omul trebuie ajutat să-și conștientizeze sămânța-spirit și să și-o germineze, crească, înflorească, că nu există imposibil, că omul poate crea universuri, că nimeni nu-i poate impune nimănui nimic, că omul e sacru inviolabil suveran, că planeta, resursele ei și resursele umanității aparțin tuturor oamenilor în egală măsură și deci, că aceste resurse este uman să fie exploatate, prelucrate și distribuite fiecărui om după nevoi gratuit, că banii te fac sclavul celor care-i creează, emit etc. devenind un scop în sine, că țările, granițele sunt iluzii create să țină oamenii dezbinați, că toți oamenii, având aceeași sursă, sunt frați, că uman este să iubești umanitatea și fiecare individ care o compune deci să eviți orice formă de violență, atât împotriva omului cât și împotriva animalelor, că umanitatea poate fi elevată până la gradul la care fiecare om este omniscient, omnipotent, deci și omniprezent și că asta e direcția în care este uman să se îndrepte...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu