vineri, 25 ianuarie 2013

Mass-media din România

la fel ca Mass-media din toată lumea este în prezent, cu mici, infime excepții, nu un organ de informare, de deșteptare a oamenilor, cum e normal să fie, ci un organ de manipulare, de îndobitocire a lor, la fel ca întotdeauna.
Mass-media, când vine vorba de politică, așa cum spun mai mulți oameni de pe mapamond care se opun îndobitocirii, sărăcirii, îmbolnăvirii, însclăvirii oamenilor, este un organ de propagandă al diferitelor organizații politice, nu o putere liberă și independentă.
Acest fapt este vizibil când deschizi televizorul, ziarul, revista etc., dacă gândești cât de cât.
În România, la fel ca peste tot, toată mass-media e împărțită pentru manipularea maselor, inclusiv cea așa zis culturală, înspre simpatizarea anumitor partidele politice, care sunt în prezent niște unelte pentru îndobitocirea, sărăcirea, îmbolnăvirea, însclăvirea acelor mase.
Partidele politice sunt susținute de oameni cu bani, grupuri de interese, corporații, fonduri de învestiții, bănci și alți cămătari ocrotiți de lege, (normal, dacă ei fac legile!), care nu au interesul să trăiască toată lumea excelent, de fapt nici nu concep așa ceva, ci să-și facă prin intermediul partidelor politice care ajung la guvernarea unei țări, în speță prin intermediul oamenilor politici ajunși în funții, care sunt evident niște paiațe, și mai mulți bani, și mai multă influență, și mai multă putere, ba chiar să-și supună state întregi, indiferent pe câte cadavre calcă.
În România, aceste lucruri se întâmplă pe față, probabil de aia nici nu se vede, iar poporul, dar mai rău, majoritatea intelectualilor lui, consimt prin tăcere, inacțiune, această nenorocire.
Noi suntem sfâșiați când îi vedem atât de pasivi, și ne întrebăm dacă nu cumva și ei, la fel ca și paiațele-politicieni-funcționari publici nu sunt controlate prin aparate de controlul minții.
Care aparate de controlul minții trimit unde electromagnetice, gânduri prin capetele oamenilor, și oamenii iau respectivele gânduri ca fiind ale lor, iar dacă li se opun, tot respectivele aparate de controlul minții creează în ei emoții ca frică, durere, depresie etc.
Aceste aparate, pentru cei care abia acum află despre existența lor, există de vreo 50 de ani și-ți dai seama că marile puteri le folosesc tot de atunci, de-aceea funcționarii publici ai unui Stat trebuie să fie foarte foarte șmecheri, în sensul cel mai bun al cuvântului, pentru a putea reziste atacurilor de orice fel, inclusiv lăcomiei.
Așadar, și-aducem în sprijinul ideilor anterioare și criminalul CodexAlimentar implementat prin hotărâre guvernamentală și ulterilor prin lege în 2009 de către Parlament, România este o cușcă pentru un popor de cobai, iar noi, care ne-am trezit de ceva vreme, când vedem asta simțim o compasiune care de îndoaie piepturile, dar și o indignare care ne încleștează pumnii și ne ascute mintea.
Ca să ni-i descleștăm mai scriem una alta, deși cunoaștem că e infim ce facem, și poate și inutil, și că trebuie să facem mai mult, mai ales că știm și ce anume să facem.
Totuși, infimele excepții,  care confirmă regula că mass-media este un instrument de manipulare și îndobitocire al omului, pot deveni lucruri însemnate, în acest sens propunem spre lectură o revistă care, prin câteva articole ne-a dumirit că mai există în această țară oameni cu coloană vertebrală.

http://www.art-emis.ro/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu