duminică, 5 decembrie 2010

uite un recenzent

al romanului meu care vorbeste corect pana la un punct, dupa care, cazut in una dintre capcane, zice ca m-am bagat si pe mine in roman, ceea ce-i adevarat dar nu asa cum crede el :)

6 comentarii:

  1. pe o scala de la 1 la 10- cat e de periculos Comanestiul?
    (cititorii intreaba, Sgb le raspunde-nu ar merge o asa rubrica pe blogul tau?)

    RăspundețiȘtergere
  2. comanestiul e destul de periculos pt ca lumea e primitiva rau acolo, ignoranta etc. nu-i teatru, nu-i cinematograf, nu-i civilizatie. nici macar saormerii nu sunt :D valoarea unui om e determinata de banii pe care-i are in buzunar, de masina pe care-o conduce etc. iar daca ai bani masina samd esti foarte invidiat si astfel barfit, calomniat etc. apoi bataile sunt aproape zilnice, de altfel un amic de-al meu a si fost omorat mai acu un an, injunghiat in inima de doi tineri de etnie rroma in magazia unui bar. a dat si la stiri. si-am scris si eu in roman faza. omar haissam cand eram eu prin liceu facea afaceri cu lemn in zona, l-am si cunoscut intr-un bar, am jucat biliard, eu in vremea aia eram mare jucator si i-am luat vreo sapte sute de mii :D in fine, comanestiul e periculos pentru ca lumea e foarte saraca, nu exista locuri de munca, pentru ca nu exista industrie sau ceva de genul, ci doar magazine si cateva baruri. lumea pleaca in tari straine, copiii cresc fara parinti, fara educatie, nu se mai duc la scoala, fura, se bat, se prostitueaza, ajung la puscarii samd. citeste-mi romanul sa-ti faci o idee robusta

    RăspundețiȘtergere
  3. E mai misto blogul pe culoarea asta eco, sa stii.

    RăspundețiȘtergere
  4. culoarea absintului. edgar degas.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar m-a amuzat ... :))

    Structural vorbind, recenzia lui este una de trei litere. Nu mai vorbesc că ... a încercat să-și folosească cei mai elevați și sofisticați termeni din vocablar, de dragul de a demonstra ceva. Ce anume, nu pot să realizez. Adică pot, dar mai bine nu.

    Și eu am recenzii d-astea prin ziare. :)) Mă amuză, ce pot să spun.

    RăspundețiȘtergere