duminică, 1 august 2010

Nu ştiu câte zile

simpaticul meu roman, are deja unul dintre textele care vor aparea pe coperta a 4 a. Il pun aici ca-i bine pt publicitate :)


După un super debut cu un volum de poezie, SGB vine cu o interesantă carte de proză, intitulată „Nu-ştiu-cîte-zile”. „Nu-ştiu-cîte-zile” este un roman original, scris cu mult nerv şi pasiune, plin de viaţă şi de sînge şi la propriu, şi la figurat, o naraţiune alertă care ţine cititorul încordat pînă la „SFÎRŞIT”, ultimul cuvînt al textului care cuprinde nu ştiu cîte zile din prezent şi nu ştiu cîte amintiri din trecut. Un roman despre vrăjeala de doi lei şi despre corupţia la cel mai înalt nivel, despre lumea scriitoricească şi lumea borfaşilor (ordinari, mafioţi sau „oameni de stat”), despre statul român şi politicienii lui corupţi. Un roman care se termină într-o noapte „ca o bilă de biliard umplută cu universul”, în ritmurile inimii personajului central, care bate „ca o maşină de cusut frică”.



M. Vakulovski

8 comentarii:

  1. Scoate, ma virgula dintre subiect si predicat in prima propozitie !

    RăspundețiȘtergere
  2. subiectul e "Nu stiu cate zile" nu "simpaticul meu roman"

    RăspundețiȘtergere
  3. atunci mai pune o virgulă după "Nu știu cîte zile" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce rost are. chestiile astea oricum sunt conventii :)

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai facut curioasa cu cartea asta. Plus ca am citit fragmentele alea.

    RăspundețiȘtergere
  6. dupa ce va aparea poate va fi ecranizat.
    succes!


    M_40

    RăspundețiȘtergere
  7. S-ar putea sa scrii mai bine proza decat poezie. Caci si poeziile tale, la urma urmei, sunt, conform unei mode ce tine de cativa ani, un soi de povestioare, de pagini de jurnal pe care le scrii asa cum ti-e felul. Bafta ! Si un sfat : fii ceva mai modest si mai singuratic, asa cum ii sta CEL mai bine unui scriitor. Si atunci nu vei mai atrage atatea mistocareli mai mult sau mai putin gratuite ! Cat despre virgule, au si ele rostul lor... Iar cultura la un literat, chia ca este obligatorie !

    RăspundețiȘtergere
  8. eu unu am cumparat azi cartea...m am indragostit de la inceput de ea . Mai astept ceva de genu . Succes narcise

    RăspundețiȘtergere